Inför IF Enar - Bombarda BK..

Årets första match står IF Enar för. Vilken form laget har är svårt att bedöma eftersom laget inte spelat några officiella träningsmatcher. Det finns inga skador i Bombarda men redan på förhand kan vi räkna bort Henrik Tjärnström som ej kan delta. Peter Lärka har varit sjuk en längre tid men väntas spela, ett osäkert kort är dock André Sandström som troligen inte kan spela. På senaste träningarna har Nils Bylund och Daniel Larsson visat bra form och båda väntas starta morgondagens match med bra självförtroende. Även Adam Lundberg, Rikard Lundberg och Peter Tjärnström har sett pigga ut. Marcus Sundelin har tränat på egen hand men hur formen är vet ingen än så länge, en outsider. Anton Ahlgren har tränat lite på slutet men formen sägs vara helt okej. Johan Oscarsson har tränat mycket på egen hand. Laget ser ut som följande...

Målvakt, Peter Lärka
Backar, Johan Oscarsson - Christer Jernberg - Anton Ahlgren
Centrar, Peter Tjärnström - Nils Bylund
Forwards, Adam Lundberg, Rikard Lundberg, Marcus Sundelin, Daniel Larsson

Henrik Tjärnström spelar ej,
André Sandström, osäker, spelar back tillsammans med Jernberg annars.

Lineup 1

--------Lärka---------
--Johan------Anton--
--------Posse--------
-Adde--------Danne-Lineup 2
--------Lärka---------
--Jernberg-----------
--------Tjärna--------
-Sudden-------Rille-

Kommentar, Så här ser kedjorna ut och som ni ser rullar vi på 3 backar om nu André inte kan spela annars blir det 2 backpar. I övrigt så är det såhär kedjorna kommer se ut framåt under resten av säsongen. Vi kommer lira med samma folk så att tillslut får varje kedja ihop ett bra spel mellan varandra. Viktigt att vi ser till att byta så kedjorna spelar samtidigt.

Övrigt, Kolla igenom reglerna, det viktigaste skydden man måste ha är susp, galler eller visir med hakskydd, halsskydd, benskydd. Att tänka på är även svingen, man får inte skjuta slagskott utan handledare och "fösare", dragskott är som gäller. Man får inte ta ner bollen på volley och målvakten får inte kasta över halva planen utan att bollen tar i sargen eller på en spelare innan den går över mitt linjen. Tacklingar är tillåtna så länge det inte är vid sargerna då blåser oftast dommarn annars kan man spela rätt så tufft. Hänger mycket på vilken dommare man får.

Samling, Klockan 1740 senast på Haga uterinken vid Hagaskolan.

OBS OBS OBS: Vi spelar i svarta tröjor så ta bara en vanligt svart tröja. Matchtröjorna finns inte så :)