Säsongen slut.. skriven av P.Tjärnström 8 mars

Bombarda vinner årets division 4. Tyvärr så är det 2 pinsamma förluster som vi får leva med. Den sista förlusten som förövrigt var sista matchen också var mot Skogis. Med en utespelare (Adam) och resten inlånade spelare så var det inte lätt att göra nåt av det hela. Spelarna som ställde upp ska dock ha ett tack, utan dom hade det ej blivit match ens + böter. I målet var Coach lov att hoppa in och det gick ju inte heller så himla bra så det var väl inte så konstigt att vi förlorade men det var pinsamt av rang. Dålig uppslutning!

Avslutningsfest får väl bli lite senare.


Notiser.. skriven av P.Tjärnström 3 mars

*Pga en Åre resa, skador och sjukdomar så är det ett väldigt sargat Bombarda som ställer upp i säsongens sista match. Serien har vi redan vunnit därav betydelselös match men det vore kul att avsluta säsongen med en seger.

**Inga matchrapporter från de 2 senaste matcherna kommer dyka upp. Dock kommer sista matchen att dokumenteras!

***Slutspelet verkar inte bli av eftersom korpen saknar domare. Hur vi löser det vet jag inte men det känns förjävligt att när det roliga ska börja så avbryter dom.


Matchtröjorna.. skriven av P.Tjärnström 23 februari

Nu finns dom nya matchtröjorna. Väldigt bra jobb av Danne. Tröjorna betalas till nästa match som är på Tisdag. Så här ser dom ut..


            Fram                            Bak

(Klicka på bilderna för att förstora dem)

*Notis, matchrapporter för veckans 2 matcher kommer inom kort. Skrivs ej av Chelseanator!


Inför HC Bonkers - Bombarda BK.. skriven av P.Tjärnström 20 februari

Dags igen att möta Bonkers, en match som kan ses lite som ett derby. Senaste mötet slutade med Bombarda seger 14-1. Till morgondagens match så är förutsättningarna dock annorlunda. Ryktet säger att Bonkers värvat friskt under transfer perioden. En tuffare match är att vänta. Bonkers ligger på 5:e plats i serien men vann senast med 6-5 mot Avfall som Bombarda i sin tur förlorade sist mot. Faktum är att Bonkers har 3 raka segrar, kan man fortsätta i samma stil?

Bombarda har förlorat en match och det var mot Avfall. I den matchen saknades dock en hel del spelare och vi tvingades spela matchen med 5 spelare. Laget som reser till Haga rinken innehåller flera frågetecken.

Laget:
Målvakt, Lärka
Backar, Kabbe, Peter, Johan
Centrar, Nisse
Forwards, Adde, Adam, Rille

De spelare som är tveksamma till start är, Jernberg, Sudden, Anton, Henke. Danne kommer ej.

Övrigt:
Matchen startar 18:00 och förmodligen så spelar bi i våra nya matchställ. Ta med pengar för att betala, priset vet jag inte i skrivandets stund men ta med 300. Till nästa säsong så kommer spelarna som köper matchtröjor att få spela gratis, så se det som en investering inför framtiden. Vi kommer även att bjuda på en lagfest med gratis sprit(så långt lagret räcker!).


Bombarda BK - UPIF 4-3.. skriven av P.Tjärnström 18 februari

Inför matchen visste jag att vi skulle bli lite folk. Jag hade inte koll exakt på vilka som skulle komma. 10 minuter innan matchstart så finns jag, Kabbe och Adde på plats, kort därefter kommer Adam körande med färghallen bussen. Lärka och Nisse dök som väntat upp och vips så var vi 5 spelare + målis. Nu blev det match iaf.

Våran taktik var väl att ligga lite mer hemåt än vanligt med tanke på att vi inte hade någon avbytare. Det funkade väldigt bra i början och vi kunde göra 1-0 genom Adde efter snyggt spel och distinkt avslut. Vi fortsatte spela väldigt bra och bakåt så var Lärka rena muren medan Peter och Kabbe agerade stabilt bakåt, även forwards tog faktiskt sitt ansvar. 2-0 kom efter matchens solo prestation av Kabbe. Vi hann även med att 3-0 innan UPIF reducerade till 3-1. 4-1 kom i andra perioden efter fint väggspel med Kabbe kunde Nils enkelt sätta 4:an i nättaket. Resten av matchen är ingen bra period alls. Orken började väl ta slut, det gjorde det iaf för mig som halvtimmen innan hade varit på innebandyträning. Hur som helst, lite darrigare blev det bakåt och det i kombination med sämre hemjobb gjorde att vi åkte på en del onödiga kontringar som tillslut efter ett antal returer resulterade i 2 reduceringar..

Matchen slutade tillslut med vinst 4-3 men den satt segt inne. Till nästa match då vi möter Bonkers så ska vi se till att vara fler folk på matchen. Vi kommer även att ha våra nya matchtröjor då (99.99%). Ursäkter som att vila foten (Heartberg) godtas inte, lite smärta får man tåla.

Målen ikväll: Adde 2, Kabbe, Nils


Notiser .. skriven av P.Tjärnström 14 februari

* Tröjorna som vi beställt har kommit och kommer tryckas denna vecka och om allt går enligt planerna är tröjorna tryckta till veckans match.

** I serien återstår nu fyra matcher, speldagarna som är kvar är måndag, tisdag och onsdag. Här ser ni tider, plats och datum på dessa..
   
    Onsdag - 2005-02-16 20:00 Bombarda - Upif
    Måndag - 2005-02-21 18:00 Hc Bonkers - Bombarda
    Tisdag - 2005-02-22 19:00 Bombarda - Enar
    Tisdag - 2005-03-01 20:00 Skogis - Bombarda

Sen väntar slutspelet.


Bombarda BK - A.V.F.A.L.L 4-5 .. skriven av C.Jernberg 11 februari

Dags för match igen mot AVFALL nu när serien vänt. Läget innan match var högst oklart då Peter med flera var borta och förvirring rådde över vilka som skulle spela. Resultatet blev att vi var tre spelare och en målvakt 5 minuter innan match men en snabb insatts av Jernbergs eminenta bmw så fick vi i alla fall ihop en femma några minuter för sent. Matchen började högst jämnt och Bombarda hade bestämt att hålla sig strikt defensivt med en forward som fiskade. Detta visade sig vara en bra taktik och vi kunde göra 1-0 genom Daniel Larsson. AVFALL kvitterade dock och tog även ledningen. Bombarda kvitterade dock och efter en aningen kort första halvlek stod det 2-2. Inför andra perioden hade vi fått förstärkning med ytterligare en gubbe. Så vi kämpade vidare i den starka motvinden men fick i alla fall släppa in ett tarvligt mål bakåt. Bombarda replikerade dock snabbt genom vindsnabbe Jernberg som på en retur från Rickards skott satte 3-3 bestämt i bortre krysset. AVFALL tog dock ytterligare en gång ledningen och lyckades även trycka in 5-3. Ett tappert kämpande Bombarda lyckades få in reduceringen och skapade flera fina chanser men fick inte in kvitteringen innan hesa Fredrik ljöd. Tyvärr åkte vi på säsongens fösta förlust men vi gjorde i alla fall en bra match med tanke på förutsättningarna. Matchens lirare måste nog bli Peter Lärka i målet som storspelade och i vissa stunder höll oss kvar i matchen.

Nattcupen 2005 inställd!!.. skriven av P.Tjärnström 5 februari

Sorgligt men sant, det blir tyvärr ingen nattcup denna säsong. Detta är saxat från korpens hemsida

"Korpen Umeå tvingas att ställa in årets nattcup 2005. Bristen på domare gör att vi inte har möjlighet att genomföra en hel cup."


A.V.F.A.L.L-Bombarda BK 1-5.. skriven av P.Tjärnström 2 februari

Dagens match var seriefinal mot A.V.F.A.L.L och med Bombarda seger 5-1 så har vi bra koll på serien. Matchen var spelmässigt välspelad men dommaren tillät en hel del vilket gjorde matchen ganska så tuff. En spelare i motståndarlaget fick axeln ur led efter kollision med Daniel Larsson. Hoppas allt gick bra där. Lärka storspelade i målet för Bombarda och "räddade" en straff. Det var i andra perioden som A.V.F.A.L.L fick straff, det stod 4-0 då men straffen missas, Lärka kommer ut lite fel men lite turligt tappar straffläggaren bollen och situationen var förlorad. Hela laget jobbade bra och Jernberg har spelat till sig en plats som center medan Peter spelat sig till en plats som back.

På bilden nedan ser ni våra otroligt snygga matchtröjor som användes temporärt för kvällen.
 


Inför A.V.F.A.L.L-Bombarda BK.. skriven av P.Tjärnström 31 januari

Veckans match är seriefinal mot A.V.F.A.L.L, laget har bara 1 förlust och det mot 3:an i ligan Enar IF, på slutet har A.V.F.A.L.L dock ångat på i serien. Bombarda har 4 raka segrar i ligan och storform. Inga skador finns och en full trupp är väntad till spel. Till matchen kommer Tjärnström och Bylund spela väldigt defensivt som centrar medan forwards kommer få ligga rätt så högt upp. Därifrån utgår vi sen ser vi hur matchen artar sig.

Matchen startar kl 19:00 så vi samlas 18:40.

Laget preliminärt:
Målvakt; Lärka
Backar; Peter, Anton, Johan, Daniel
Centrar; Nisse, Jernberg
Forwards; Rikard, Danne, Adam, Andre, Sundelin


Nya mail adresser.. skriven av P.Tjärnström 29 januari

Samtliga spelare har egna mail adresser nu och dessa kan ni hitta under "Kontakt"
Så här ser dom ut..

Mail adresser truppen

Peter Tjärnström -   petert@bombarda.se
Johan Oscarsson - johan@bombarda.se
Adam Lundberg -  adam@bombarda.se
Rikard Lundberg -  rikard@bombarda.se
Anton Ahlgren -  anton@bombarda.se
Marcus Sundelin -  marcus@bombarda.se
André Sandström -  andre@bombarda.se
Henrik Tjärnström - henrik@bombarda.se
Peter Lärka -  peter@bombarda.se
Daniel Larsson -  daniel@bombarda.se
Christer Jernberg -  christer@bombarda.se
Nils Bylund -  nils@bombarda.se


OBS: Ni som ej fått er temporära inloggning får det på nästa match


Nästa match.. skriven av P.Tjärnström 29 januari

2005-02-01 19:00 A.V.F.A.L.L - Bombarda BK
Alltså Tisdag 1:a februari och matchen spelas på Haga uterink.


Nattcupen 2005.. skriven av P.Tjärnström 27 januari

Bombarda är nu anmälda till Nattcupen 2005. Speldagar är 11:e och 12:e februari, Fredag och Lördag natt dvs. Jag har anmält oss till Lördag natts spel men vet inte vilken dag vi får. Det kostar 700kr att anmäla ett lag + dommar avgifter. Skulle tippa på 3 eller 4 matcher i gruppspelet. Så ca 100 kr per person kommer det att kosta.

Övriga tider:
26 - 27 februari     Kvartfinaler
28 februari            Semifinal & Final


UPIF - Bombarda BK 5-14.. skriven av P.Tjärnström 26 januari

Ny seger för Bombarda och slutresultatet blev skrevs till 14-5. Bombarda dominerade hela matchen och bäst idag var backlinjen med Johan och Tobbe i spetsen. I början så var vi spelmässigt det bästa laget men trots det så släppte vi till lite väl enkla mål och efter 10 minuter stod det 4-3. Vi tog oss dock samman och täppte sen till bra. Matchens mål får nog Johan Oscarsson, långskott upp i klyk. Matchens passning får Peter Tjärnström, en hög 30 meters passning som tas ner och avslutas bra av Rikard Lundberg. Matchens spelare blir Torbjörn Forsberg.

Nu tar vi nya tag och laddar inför seriefinalen mot A.V.F.A.L..L.


Inför UPIF - Bombarda BK.. skriven av P.Tjärnström 24 januari

Dags för match igen och motståndet är nu av bästa klass den här säsongen hittils iaf. UPIF hittar vi på 3:e plats i ligan med två vinster och en förlust, förlusten kom i deras sista match mot A.V.F.A.L.L. Vad vi vet om detta lag är att dom har en grym defensiv, 2 nollor på 3 matcher är imponerande. I Bombarda så saknas Henke pga jobb, i övrigt troligen fullt manskap! Vi ser framemot en tuff och bra kamp.

Matchstart: 20:00 Samling: 19:40 Vi kör med svarta kläder! Vart: Hagarinken


Matchtröjor.. skriven av P.Tjärnström 24 januari

Nya matchtröjor är det nu spikat att det blir. Färgerna som diskuterats är röd och blå, röd med vit text eller blå med guld text. Vilket det blir avgörs senare. Tröjorna kommer sponsras av Z-Profil och en del andra företag finns med i planerna på sponsring. I dagsläget kostar tröjorna 280st men mest troligt så landar de på kring 200.


Bombarda BK - Skogis IF 13-2.. skriven av P.Tjärnström 24 januari

Tredje matchen slutade med säker vinst, Bombarda ångade på fram till en 13-2 seger. Matchen startade inte så ruskigt bra direkt och det dröjde säkert 10 minuter innan första målet kom. Skogis bjöd på en början upp till bra spel men med tiden så kunde Bombarda utnyttja sin talang och grundkondis... Inga målskyttar finns att redovisa. Nästa match mot UPIF som spelas på Tisdag blir betydligt tuffare men vi hoppas på ny seger!


Inför Bombarda BK - Skogis IF.. skriven av P.Tjärnström 18 januari

Tufft spelschema denna vecka med 2 matcher på 3 dagar. Många frågetecken finns inför matchen, tex kommer den ens att spelas? Det har ju regnat hela dagen och inga matcher lirades idag. Blir det inte minus grader under morgondagen så ser jag det som ytterst tveksamt att det ens blir match.

Skogis IF
Skogis har inlett serien med 2 förluster och ligger förankrade i botten av tabellen. Med 2-20 i målskillnad och förluster mot A.V.F.A.L.L och UPIF så kan det på förhand verka som en enkel match men jag tror inte vi får underskatta motståndet alls. Gäller att alla lirar på topp

Bombarda BK
Har Johan Oscarsson på skadelistan men i mitt vetande är det enda spelaren som inte kan delta i morgondagens match. Så här ställer vi upp laget

1:a
-----Lärka-----
-Peter--Anton-
-----Nils-------
Rille------Henke

2:a
----Lärka-------
--Jernberg------
--Sundelin------
-Adam---Danne-

Matchen startar kl 21:00 och spelas som vanligt på Haga uterinken.


Bombarda BK - HC Bonkers 14-1.. skriven av P.Tjärnström 17 januari

Dagens match mot HC Bonkers lirades på en "ganska" så blöt plan. Isen var dock bättre än förra matchen, lite blöta får man tåla. Ingen längre matchrapport blir det, var en ganska slö match med lite för dålig spänning, de resterande lagen i serien är betydligt bättre..

Målen: Adde 2, Rikard 1, Kabbe 2, Anton 2, Henke 2, Johan 2, Olle 1, Jernberg 1, (2-0 målskytten saknas)

Bilder: Bara en bild togs. [klicka här]


Lagfest!.. skriven av P.Tjärnström 16 januari

Preliminärt datum för årets första lagfest är Lördag 29 januari. Mer snack om detta senare. Boka bara inte upp nåt detta datum :)


Inför match.. skriven av P.Tjärnström 16 januari

Veckans match är mot HC Bonkers. Bonkers lämnade troligen WO i sin första match eftersom resultatet är skrivet till 1-0 så antar jag det. Iaf matchen har en ny matchtid och startar kl 18:00 på Haga uterinken. Laget som kommer är än så länge oklart. Samling 20 minuter innan som vanligt.


Tabell.. skriven av P.Tjärnström 13 januari

Nu är tabellen uppdaterad och det lilla man kan säga av första omgången är iaf att Skogis verkar vara ett fruktansvärt dåligt lag eller så är A.V.F.A.L.L otroligt bra. Deras möte slutade 2-13... Bonkers lämnade WO mot UPIF som det verkar så där vet vi inget fortfarande. Det är ju Bonkers som väntar oss på måndag.


Ny gästbok.. skriven av P.Tjärnström 12 januari

Nu finns det en ny fräsch gästbok som FUNKAR! Se nu till att fylla den med kommentarer.


Nästa match.. skriven av P.Tjärnström 12 januari

Nästa match är mot HC Bonkers och spelas på Haga. Datum och tid är Måndag 17 januari 20:00.


IF Enar - Bombarda BK 5-7 (5-1).. skriven av P.Tjärnström 11 januari

Årets första match är avklarad och den slutade med vinst 7-5. Uppladdningen inför matchen var inte den bästa för vissa spelare. Peter, Sundelin, Lundberg Jr,Jernberg och Nisse var alla sena och Anton blev drabbad av det också eftersom han åkte med Nisse. Så efter kort uppvärmning och stress kom matchen iaf igång och det första som jag tänkte på var hur bedrövligt dålig isen var. Inget som gynnar oss, väldigt svårspelat. Första perioden så spelade vi inte direkt dåligt men inte speciellt bra heller, vi borde ha gjort 3-4 fler mål än vi gjorde. 1-5 i paus men härligt att se inställningen hos oss inför andra perioden.

Andra perioden började bättre spelmässigt men ännu fler missade chanser fanns och inte blev det bättre när Tjärnström drabbas av en onödig utvisning pga felaktigt avstånd. 1-5 och 3 minuters boxplay, vissa hade kanske gett upp då men inte Bombarda, reducerar till 2-5 i boxplay och sen startar jakten på allvar. Flera snabba mål fram till 4-5 och med 6 minuter kvar kunde vi trycka in hela 3 mål till och tillslut vinna med 7-5

Målen: Rikard Lundberg 4, Adam Lundberg 1, Daniel Larsson 2,

*Statistik uppdaterad

Lagbilden blev väldigt suddig men kan ses här och här


Inför IF Enar - Bombarda BK.. skriven av P.Tjärnström 10 januari

Serien 2005 startar med match mot IF Enar [läs mer]


Seriepremiär.. skriven av P.Tjärnström 8 januari

Nu på Tisdag den 11 januari så drar korpserien igång och först ut för Bombarda är IF Enar. Matchen kommer spelas på Haga och startar kl 18:00 för den intresserade. Årets trupp ser stark ut och troligen finns en full trupp att ta ut spelare ifrån till Tisdag. Första lineupen och övriga kedjor tas ut på matchdagen. Skadeläget i truppen är som sagt bra, endast ett osäkert kort finns och det är Peter Lärka men han förväntas kunna spela enligt sportal.se.


Träning.. skriven av P.Tjärnström 24 december

Ännu en träning är avklarad, och det var inte idag när jag skriver detta utan den 23 som vi var och lirade. Som vanligt så filmades straffar och samtliga straffar från den 3:e träningen finns att ladda hem på följande adress

ftp://chelseasweden.kicks-ass.net Login och Lösenord är bombarda
(servern är inte uppe 24/7 men ofta)OBS ingen match.. skriven av P.Tjärnström 19 december

Vår premiär match har blivit flyttad och serien startar nu 11 januari.. titta på spelschemat.


Inför match.. skriven av P.Tjärnström 19 december

Laguttagning, tider mm. Klicka HÄR för att komma vidare


Senaste träningen.. skriven av P.Tjärnström 19 december

Nya filmer och bilder är tagna. Klicka HÄR för att komma vidare.


Träning + match.. skriven av P.Tjärnström 19 december

Idag Söndag så tränar vi kl 19:00 på UIP och redan nu så vet jag 3 som inte kommer, Henke, Johan och Lärka kan ej. Så utan målis med andra ord. Sen på tisdag 21 december så spelar vi mot Skogis IF på Hagarinken. Även där så saknas Johan då han inte kan komma, Lärka är tveksam pga innebandy match. Matchen startar 19:00 och vi samlas 20 minuter innan.


Träning.. skriven av P.Tjärnström 12 december

Allt om första träningen, filmer bilder mm kan ni läsa om här


Spelschema.. skriven av P.Tjärnström 6 december

Nu är spelschemat uppe och vi har hamnat i division 4. Speldagarna blev Måndagar(2st) och Tisdagar.


Bildgalleriet.. skriven av P.Tjärnström 1 december

Har lagt till alla bilder som vi någonsin tagit i bildgalleriet. Klicka bara på bildgalleriet så kommer ni direkt dit. Till denna säsong kommer vi ta minst lika mycket bilder och jag hoppas att det löser sig med digitalvideokamera isf så kommer vi filma en del matcher sen köra dom på en eventuell lagfest :) Rösta fram årets mål osv.


Div 4.. skriven av P.Tjärnström 1 december

Vi har preliminärt hamnat i div4. I förhandstitten som jag fick så fanns UPIF och Enar IF med i våran division och båda lagen har vi spelat mot förr. Vår division kommer innehålla 5 eller 6 lag och troligen så blir det dubbelmöten. Det var den informationen som jag fick, vad som slutligen gäller får vi se inom kort.


Info.. skriven av P.Tjärnström 28 november

Nu är truppen klar och den innehåller 12 spelare. Samtliga finns under Truppen. Säsongen kommer att kosta 250:- per person och jag kommer lägga ut åt er som inte hinner betala innan måndag 29 november då jag ska ner och betala. Men då får ni se till att betala innan säsongen startar. Tröjorna som vi ska fixa kommer att kosta ca 230 i dagsläget, sen får vi se om alla vill köpa en tröja för det priset, annars så har vi en sponsor på gång och med deras hjälp skulle tröjorna kosta ca 100kr vilket är ett bra pris. Mer info på den frågan kommer sen. Nu gäller det bara att vi måste fara och åka lite så vi är väl förberedda inför den hårda säsongen som kommer.


Gästbok.. skriven av P.Tjärnström 22 november

En tillfällig gästbok är upplagd. Fritt fram att vädra sina åsikter :)


Truppen.. skriven av P.Tjärnström 21 november

Truppen börjar ta form nu och idag skrevs kontrakt med Peter Lärka som kommer vakta målburen denna säsong. Idag har även Henrik Tjärnström skrivit på. Mer info kommer. Även Adam Lundberg är så gott som klar inför denna säsong.


Sponsorer.. skriven av P.Tjärnström 18 november

Vi söker sponsorer som ska hjälpa till att betala matchtröjan, i gengäld kommer vi trycka en stor logga med företagets namn på tröjorna. bara att maila eller höra av sig till mig om ni vet nån som kan vara intresserad.


Truppen.. skriven av P.Tjärnström 3 november 2004

Truppen just nu: Peter Tjärnström(c), Nils Bylund, Rikard Lundberg, Christer Jernberg, Johan Oscarsson. Men dessa är på ingående? Marcus Sundelin, Anton Ahlgren, Daniel Larsson.

Kommer uppdateras inom kort.


Matchtröjor.. skriven av P.Tjärnström 3 november 2004

Matchtröjorna kommer att vara orange färgade med svart tryck. Alla spelare får välja nummer och namn på tröjan och föreningen kommer betala det mesta. Totalt kommer korpsäsongen detta år att kosta spelaren mellan 200-250 kr. Resten kommer föreningen att stå för. 10 matchtröjor kommer beställas hur många vi än blir. Blir vi färre så kommer vi inte trycka namn på alla så har vi ändå en reserv tröja.

*Uppdatering.. Inte klart hur det blir med tröjorna och om det blir bidrag från föreningen Bombarda Spelförening. Vi avvaktar med detta tills vidare.


Säsongsnytt.. skriven av P.Tjärnström 20 oktober 2004

Hej och välkommen till vad som kommer bli Bombarda BKs nya hemsida. Säsongen har inte startat än utan det är länge kvar. Nytt inför detta år är att föreningen kommer betala en viss del av anmälningsavgiften så det kommer bli billigare att lira. Vi kommer också att köpa in matchtröjor med namn och nummer.

Vi hoppas kunna göra klart med en fast målis innan säsongen börjar också, för det kommer vi verkligen behöva, märktes inte minst vid nattcupen förra säsongen.. :)